ŠTA SU TI ŽENE…

Za-sajt334 (1)
Krenem jutros na posao i idem prema garaži kad ono komšinica već krenula svojim autom, gledam je obe ruke u kosi plete kiku, nogama drži volan, ja reko e sad ću da joj mahnem da vidim kako će se ona meni javiti, a pošto vidim da ne može sutra ću da je zezam kako nije htela da se javi.

Ja joj mahnuo ona mi svirnula “si*om”. Šta su ti žene….
Ispovest2
Imam jednog kolegu sa fakulteta, koga svi na faksu izbegavaju, bukvalno nema nijednog druga. Jednog dana preko fb me je pitao, da li može da dođe u moj stan da se okupa, jer mu je bojler u kvaru. Rekla sam mu da može, dolazi posle pola sata, i ja mu kažem izvolte ima vode.

On mi kaže hvala ti, ali ja nisam tebe to pitao da bih se zaista kupao, već da vidim da li si i ti kao ostali prema meni. Od toga dana smo mnogo dobri prijatelji.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]