ŠTA SU TI ŽENE…

Za-sajt334 (1)
Krenem jutros na posao i idem prema garaži kad ono komšinica već krenula svojim autom, gledam je obe ruke u kosi plete kiku, nogama drži volan, ja reko e sad ću da joj mahnem da vidim kako će se ona meni javiti, a pošto vidim da ne može sutra ću da je zezam kako nije htela da se javi.

Ja joj mahnuo ona mi svirnula “si*om”. Šta su ti žene….
Ispovest2
Imam jednog kolegu sa fakulteta, koga svi na faksu izbegavaju, bukvalno nema nijednog druga. Jednog dana preko fb me je pitao, da li može da dođe u moj stan da se okupa, jer mu je bojler u kvaru. Rekla sam mu da može, dolazi posle pola sata, i ja mu kažem izvolte ima vode.

On mi kaže hvala ti, ali ja nisam tebe to pitao da bih se zaista kupao, već da vidim da li si i ti kao ostali prema meni. Od toga dana smo mnogo dobri prijatelji.

Releated

POMFRIT OD TIKVICA…Volim ih u svim varijantama, ali ove su mi naj,naj…

Sastojci1 tikvica1 šalica krušnih mrvica½ šalice sira parmezana1-2 jaja (ovisno o veličini)1 žličica origana1 žličica soliulje za prženjemalo brašna (za paniranje) PripremaTikvice operite pa im odrežite krajeve i narežite ih na štapiće (kao krumpir za pomfrit)jaje posebno istucite u jednoj posudi, a u drugoj izmješajte krušne mrvice, parmezan, origano i sol.Tikvice prvo uvaljajte u brašno, […]

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]