STAVITE LIŠĆE KUPUSA NA SVOJE GRUDI I NOGE PRIJE NEGO ŠTO ODETE NA SPAVANJE I IZLIJEČITE MNOGE BOLESTI

z.jpg-7.png-7

Kupus Listovi su slični magnet jer izvući bolesti iz našeg tijela. Pored toga što je veliki sastojak za pripremu različitih vrsta jela, kupus je također vrlo korisno za liječenje određenih stanja kao što su:

Otekline uzrokovane traumama

Ako ste udario ruku ili nogu, a mjesto je počela da nabubri, wrap područje sa svježim kupusom lišćem. Zategnite lišće sa zavojem. To možete učiniti istu proceduru ako si povredio zglob ili ako imate problema sa otečenih nogu. Ako želite postići najbolje moguće rezultate iz ovog tretmana, preporučljivo je da spava sa oblog.

štitne žlijezde

Štitnjače je iznimno važno od svog hormona pomaže rast, funkcioniranje metabolizma, i funkcionisanje organa u probavnom sistemu. Ako želite da ozdravi vaše štitnjače, tako da možete vratiti njegovo normalno funkcioniranje, staviti kupus ostavlja na grlo u kojoj se nalazi žlijezde. Pokrijte lišće sa zavojem ili šal. Potrebno je da spava sa oblog i možete ga ukloniti ujutro.

glavobolje

Ako imate nepodnošljivu glavobolju, možete imati neku vrstu problema sa svojim očima. Međutim, glavobolja može biti u vezi sa prekomjerne stres ili umor. Zbog toga, nanesite oblog od svježeg kupusa na hramove i na gornjem dijelu glave. Stavi neku vrstu kapu ili šešir kako bi lišće na mjestu.

Bol zbog dojenja

Ako žene doživljavaju jake bolove zbog dojenja, oni mogu staviti stisnuti od svježeg kupusa ostavlja na grudi i bol će nestati. To možete učiniti danju i noću.

Releated

POMFRIT OD TIKVICA…Volim ih u svim varijantama, ali ove su mi naj,naj…

Sastojci1 tikvica1 šalica krušnih mrvica½ šalice sira parmezana1-2 jaja (ovisno o veličini)1 žličica origana1 žličica soliulje za prženjemalo brašna (za paniranje) PripremaTikvice operite pa im odrežite krajeve i narežite ih na štapiće (kao krumpir za pomfrit)jaje posebno istucite u jednoj posudi, a u drugoj izmješajte krušne mrvice, parmezan, origano i sol.Tikvice prvo uvaljajte u brašno, […]

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]