SVAKO VEČE JE STAVLJAO VLAŽAN PEŠKIR NA PROZOR! KADA VIDITE ZAŠTO I VI ĆETE TO URADITI!

 

thumb460_74545_peskirUklonite sve elektronske uređaje iz spavaće sobe. Naročito kada se pune, oni stvaraju zračenja i emituju vama bespotrebnu toplotu
Ove vrele letnje noći zadaju nam prave muke sa spavanjem. Najlakše bi bilo da svako kupi po jedan klima uređaj. Međutim, to i nije baš jeftina investicija. Sa ovh 6 jednostavnih trikova, dobro ćete spavati, a opet, i sačuvati koji dinar.
1. Vlažan peškir na prozoru
Otvorite prozor i stavite vlažan peškir, koji će u toplim noćima raditi kao klima-uređaj.
2. Kockice leda ispred ventilatora

Da biste ohladili sobu pred spavanje, samo stavite činiju leda ispred ventilatora
3. Izbacite sve izvore toplote iz sobe
Uklonite sve elektronske uređaje iz spavaće sobe. Naročito kada se pune, oni stvaraju zračenja i emituju vama bespotrebnu toplotu.
4. Hladna kupka za noge

Jedna hladna kupka, ne samo da će vas rashladiti, već će vam pomoći i da lakše zaspite. Hlađenjen nogu, dolazi do automatske reakcije organizma: pojačaće se cirkulacija ka ovom delu tela, kako bi se one zagrejale.
5. Ledene čarape
Posebno u toplim noćima, osvežiće vas par ledenih čarapa. Samo stavite čarape u zamrzivač, i potom ih obujte.
6. Jastuk u frižideru
Da, to zvuči pomalo čudno, ali radi! Uvek tražimo onu jednu, hladnu stranu jastuka, pa zašto onda ne bismo imali obe?

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]