Svi su poludjeli za trodnevnim izazovom: Sa jednim sastojkom uklonite sve mrlje i ožiljke sa vašeg tijela!

U našim člancima smo dosta spominjali kokosovo ulje kao jedno od najzdravijih ulja. Naime, ono nosi mnoge zdravstvene prednosti. Nije kalorično, pa se prepručuje da ga više koristite za pripremanje hrane.

 

Ima i antiupalna i antibakterijska svojstva. Ono što je još bitnije, jeste da ovo ulje ima moć da ubija ćelije raka. Dobro je i za kozmetičke svrhe,rješava kožne probleme, oporavlja kosu, a dobro je i za zube. Primjenom ovog ulja možete izbijeliti zube.

Samo nanesete na zube, promućkajte nekoliko puta u ustima i ispljunete. Dosta osoba ima probleme sa kožom, posebno sa ožiljcima i strijama. Strije su normalne pojave i svako ih ima, ali upotrebom ovog ulja možete smanjiti njihovu vidljivost. Isto važi i za ožiljke.

Uzmite kašiku ovog ulja i malo zagrijte na tavi. Dodajte nekoliko latica ruža i promiješajte. Kada se ohladi, nanesite na kožu, utrljajte blago i ostavite preko noći, a ujutru isperite. Poslije nekoliko dana primjene, primjetit ćete poboljšanje.

 

 

Releated

Brze Krofne Iz Rerne: Narastu Ogromne, Bez Prženja U Dubokom Ulju!

Sastojci -70gr putera-125 gr mleka-125gr vode-2 komada jaja-1 kesica vanilin šećer-500gr glatkog brašna-malo soli-55gr otopljenog putera za premazivanje krofniPriprema Kvasac pomešati sa brašnom, vanilinim šećerom. dodati jaja, vodu, mleko i rastopljen puter, pa umesiti fino mekano testo. Testo ostaviti da se uduplaKada je testo fino poraslo pristupiti razvijanju, testo razviti ne baš tanko malo deblje […]

RUČAK ZA 5 MINUTA: Ovo Je Recept Koji Je Zaludio Svijet

Ako nemate ideju šta da napravite za svoje bližnje, možda vas baš ovaj recept inspiriše.Krompir dobro operite pa pod korom skuhajte. Očistite ga i dodajte maslac, jaja, so i malo bibera pa dobro umutite sve kao da pravite pire. Da se smjesa zgusne, dodajte brašno pa umjesite čvrsto tijesto.Dodajte još brašna, ako se tijesto lepi […]