U JULU SE TREBAM UDATI ZA MOMKA KOJI ŽIVI U DANSKOJ. ON JE PRESRETAN I NE MOŽE DA DOČEKA…

ššđ10

U julu se trebam udati za momka koji živi u Danskoj. On je presretan i ne može da dočeka taj dan, već je sve organizovao.

Međutim meni 15 dana kasni menstruacija i saznala sam da sam trudna, ali sa momkom kojeg stvarno volim i sa kojim sam u posljednje vrijeme mnogo puta BILA prije nego odem za Dansku. Problem je taj jer vjereniku kako bi se što bolje prodala sam rekla da sam nevina i da prije braka niko me nemože imati i zaista nikada ništa nismo imali i poštovao je moju odluku 100%.

Ne znam šta da radim, ako bi se udala za njega do kraja mjeseca mogla bi mu nekako slagati da je dijete njegovo, ali ako svadba bude tek u julu teško će tako nešto proći, makoliko glup on bijo, a da je glup jeste.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]