UKLONITE SVE FLEKE SA VAŠE TUŠ KABINE UZ SAMO JEDAN SASTOJAK KOJI IMATE U KUĆI…

Kupatilo će ponovo zabilstati
Jeste li isprobali mnoge metode za čišćenje kupaonice i niti jedna vam ne daje prave rezultate koji će potrajati.

 

I dalje imate fleke od vode na tuš kabini . Još uvijek vam u oči upada ružni kamenac koji se skupio na glavi od tuš kabine zbog čega kupatilo ne izgleda onako kako ste željele? Tada počne da izgleda kao da je zapušteno , kao da ne održajete njegovu čistoću koliko god se vi trudili. Ovo je mjesto koje bi trebalo da bude najčistije jer u njemu održajete ličnu higijenu . Imamo rješenje za vas nakon kojeg više nećete muku mučiti sa čišćenjem!

Da biste kupatilo bilo ponovo blistavo , potrebna vam je samo 1 namirnica koju svakako imate u kuhinji a koju najviše koristite tokom ljeta da bi napravili osvježavajući napitak . Možete li već sada pogoditi o čemu je riječ? Naravno radi se o limunu!

Limun se može na razne načine koristiti – kako u kulinarstvu, tako i u domaćinstvu. Ova namirnica obiluje vitaminom C, A i B-6. Isto tako je odličan za probavne smetnje i liječenje upale grla.A da biste ga iskoristili u svrhu čišćenja kupatila, trebate ga samo prerezati na pola i onda njime prebrisati staklo. Nakon toga vrata od tuš kabine prebrišite suhom krpom.

Releated

Brze Krofne Iz Rerne: Narastu Ogromne, Bez Prženja U Dubokom Ulju!

Sastojci -70gr putera-125 gr mleka-125gr vode-2 komada jaja-1 kesica vanilin šećer-500gr glatkog brašna-malo soli-55gr otopljenog putera za premazivanje krofniPriprema Kvasac pomešati sa brašnom, vanilinim šećerom. dodati jaja, vodu, mleko i rastopljen puter, pa umesiti fino mekano testo. Testo ostaviti da se uduplaKada je testo fino poraslo pristupiti razvijanju, testo razviti ne baš tanko malo deblje […]

RUČAK ZA 5 MINUTA: Ovo Je Recept Koji Je Zaludio Svijet

Ako nemate ideju šta da napravite za svoje bližnje, možda vas baš ovaj recept inspiriše.Krompir dobro operite pa pod korom skuhajte. Očistite ga i dodajte maslac, jaja, so i malo bibera pa dobro umutite sve kao da pravite pire. Da se smjesa zgusne, dodajte brašno pa umjesite čvrsto tijesto.Dodajte još brašna, ako se tijesto lepi […]