UKUS JE ODVRATAN, ALI EFEKAT FANTASTIČAN: TRAJNO REŠENJE ZA GLAVOBOLJU, BOL PRESTAJE ODMAH!

Dva sastojka koji su vam potrebni za ovaj napitak već imate u kući.

Ljudi koji boluju od čestih migrena znaju kakoglavobolje mogu biti bolne i da ih se ne možete tek tako otarasiti.

 

Međutim, oni očigledno ne znaju za ovaj prosti recept koji može da izleči glavobolju za samo par minuta.

U pitanju je tradicionalna metoda koja se danas prilično proširila. Na vama je da odlučite da li ćete da je isprobate i da zaboravite na glavobolje jednom za svagda.

Od sastojaka su vam potrebni samo so i sok od limuna.

 

Trebalo bi da odaberete što kvalitetniju so koja sadrži puno minerala. Ova so može da vas oslobodi glavobolje tako što povećava nivo serotonina u vašoj krvi, jača nervni sistem inormalizuje kiselo-baznu ravnotežu u organizmu.

Dakle, potrebno je samo da iscedite jedan svež limun i da u taj sok dodate dve kašičice soli.Pomešajte sve, dodajte malo vode i popijte celu čašu naiskap.

Ukus je odvratan, ali verujte da sa glavoboljom više nećete imati problema!

webtribune

Releated

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]

Utrljati Na Bilo Koji Ožiljak, Bore Ili Mrlje Na Vašoj Koži I Gledajte Kako Sve Nestaje U Samo Nekoliko Minuta

Glavni sastojak ovog nevjerojatnog rješenja je med, slatki prirodni nektar proizveden od strane pčela koji će poticati protok u vašoj koži i poboljšati vašu kožu, osim raznih drugih zdravstvenih prednosti koje mogu poboljšati opće zdravlje. Maska za lice može se koristiti protiv akni, fleka i ožiljaka na licu i može se lako pripremiti. Evo kako: […]