URADITE OVO I VAŠI PEŠKIRI ĆE BITI MEKANI I KAO NOVI A NE KRUTI I OTRCANI

Peškiri se, kao i mnoga odjeća pranjem istrše, gube svoju kvalitetu, gube mekoću bez obzira kakav skup proizvod koristili.
Postoji jedan trik da mu vratite njegov sjaj sa samo jednim pranjem.

 

Prije nego vam otkrijemo o čemu je riječ da napomenemo da se peškiri otrcaju od tvrde vode, od deterdženata koje koristite.

Prvi savjet je da prilikom pranja ne trpate previše u veš mašinu veša jer mašina ne mže da odradi kako treba proces.

Stavite svoje peškire u mašinu i dodajte pola polje bijelog sirćeta koji će preporoditi vaše peškire ali i očistiti mašinu i ubiti nepotrebnje mirise koji se u njoj sakupljaju.
Nakon što operete u sirćetu, upalite mašinu opet , sada sa vodom isperite .
Pokušajte, nećete se pokajati.

Releated

Brze Krofne Iz Rerne: Narastu Ogromne, Bez Prženja U Dubokom Ulju!

Sastojci -70gr putera-125 gr mleka-125gr vode-2 komada jaja-1 kesica vanilin šećer-500gr glatkog brašna-malo soli-55gr otopljenog putera za premazivanje krofniPriprema Kvasac pomešati sa brašnom, vanilinim šećerom. dodati jaja, vodu, mleko i rastopljen puter, pa umesiti fino mekano testo. Testo ostaviti da se uduplaKada je testo fino poraslo pristupiti razvijanju, testo razviti ne baš tanko malo deblje […]

RUČAK ZA 5 MINUTA: Ovo Je Recept Koji Je Zaludio Svijet

Ako nemate ideju šta da napravite za svoje bližnje, možda vas baš ovaj recept inspiriše.Krompir dobro operite pa pod korom skuhajte. Očistite ga i dodajte maslac, jaja, so i malo bibera pa dobro umutite sve kao da pravite pire. Da se smjesa zgusne, dodajte brašno pa umjesite čvrsto tijesto.Dodajte još brašna, ako se tijesto lepi […]