Uzmite KAŠIKU i za 60 sekundi saznajte od ČEGA BOLUJU vaša PLUĆA, BUBREZI I CREVA

z.jpg-6.png-6.png-6

Vrlo lagan i koristan test.

Sve što vam treba jeste kašičica i najlon kesa, a na ovaj način možete da proverite da li je sve u redu sa vašim respiratornim sistemom, crevima, hormonima, metabolizmom, bubrezima ili zubima.

Jedino što treba da uradite jeste da kašičicom skinete malo naslaga sa površine jezika. Kada ovo budete izvodili, trudite se da skinete naslage što bliže grlu.

kašika Foto: Profimedia
Nakon toga, umotajte kašičicu u najlon kesu i ostavite da odstoji 60 sekundi ispod jake sijalice. Jaka svetlost iz sijalice pomaže razvoju bakterija, pa što vam je sijalica jača, rezultat će biti vidljiviji.

Kod zdravog čoveka, naslage će biti čiste. Međutim, ako ih ima previše, čudne su boje i neprijatnog mirisa, to može da bude rani znak problema sa plućima ili disajnim putevima, jetrom, bubrezima, crevima ili hormonima.

Ukoliko ste dobili ovakav rezultat, ne bi bilo loše da posetite lekara i ispitate o čemu se tačno radi.

Takođe, ovaj test može da vam otkrije i da li imate neprijatan zadah, čega ljudi vrlo često nisu svesni. Ukoliko je u pitanju voćni miris, to može da ukazuje na ketoacidozu, odnosno poremećaj metabolizma, koji može da prouzrokuje čak i razvoj dijabetesa. Ako osetite neprijatan miris koji podseća na amonijak, veoma je moguće da imate problema sa bubrezima.

Ako vam se u nenormalnoj količini pojavljuju bubuljice na licu, a vešto pazite da ne jedete slatko kao i da negujete svoju kožu lica, na linku OVDE saznajte o kakvim zdravstvenim problemima je reč.

Nema potrebe da paničite, jer najčešće se radi o problemima sa krajnicima ili desnima, kao i karijesom i pokvarenim zubima.

Releated

POMFRIT OD TIKVICA…Volim ih u svim varijantama, ali ove su mi naj,naj…

Sastojci1 tikvica1 šalica krušnih mrvica½ šalice sira parmezana1-2 jaja (ovisno o veličini)1 žličica origana1 žličica soliulje za prženjemalo brašna (za paniranje) PripremaTikvice operite pa im odrežite krajeve i narežite ih na štapiće (kao krumpir za pomfrit)jaje posebno istucite u jednoj posudi, a u drugoj izmješajte krušne mrvice, parmezan, origano i sol.Tikvice prvo uvaljajte u brašno, […]

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]