VELIKA NOVOST NA FACEBOOKU: Više ne morate samo ‘lajkati’ statuse, pojavile se nove opcije

fejsreakcije1

Svi oni koji koriste Facebook danas su mogli primijetiti promjenu vezanu uz ‘lajkanje’ statusa.
Nakon što su već ranije testirali u nekoliko zemalja Facebook je uz opciju ‘Like’ odlučio korisnicima omogućiti da se dodatno izraze vezano uz objave koje vide. Korisnici tako mogu dodavati oznake Love, Haha, Wow, Sad ili Angry.
Kada koristite Facebook preko mobitela te ekstenzije možete aktivirati na način da prstom dugo držite oznaku Like nakon čega će se pojaviti i druge reakcije na članak. U slučaju da koristite Facebook na računalu mišem jednostavno pređite preko opcije Like i onda će vam biti ponuđene i druge reakcije.

..
VELIKA POBJEDA: Ovakve slike odsad možete bez straha objavljivati na Facebooku
Iz Facebooka su objavili kako su “slušali svoje korisnike” te da su bili svjesni da im moraju omogućiti da se lakše izraze vezano za stvari koje vide u svojem feedu. Na objavama će od sada biti vidljive i te reakcije korisnika.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]