VOLIO SAM JE KAO BOGA, ŽIVOT SPREMAN DA DAM ZA NJU, ALI ME PREVARILA, I TO PREVARILA ME SA JEDNIM MATORIM…

kl20

Volio sam je kao Boga, život spreman da dam za nju, ali me prevarila, i to prevarila me sa jednim matorim gratskim idiotom, a sve zbog parfema od 80 eura. Pao sam u depresiju, izolovao se od društva, nisam želio da živim.

Onda su moji frendovi jednu noć došli po mene i doslovno me ubacili u auto. Nisam znao šta smijeraju, ali sam ubrzo shvatio da idemo prema naselju moje bivše djevojke. Kada smo došli pred njenu kuću, rekli su mi da ostanem u autu, a njih četvorica su izašli i iz gepeka ivadili 3 velike kante, kante od 15 litara pune uvrhom govana i to kravljih, pilećih i ljudskih.

Odnijeli su pred vrata i sve prosluli ispred njih. Kada su se vratili rekli su da su čuli da voli mirise, pa su joj priuštili iz ljubavi prema meni. Na trenutak su me malo podigli, oraspoložili, ali nakon toga isto, teška depra, jednostavno ne mogu bez nje, a sa njom ne mogu više nikada. Kako dalje???

Releated

POMFRIT OD TIKVICA…Volim ih u svim varijantama, ali ove su mi naj,naj…

Sastojci1 tikvica1 šalica krušnih mrvica½ šalice sira parmezana1-2 jaja (ovisno o veličini)1 žličica origana1 žličica soliulje za prženjemalo brašna (za paniranje) PripremaTikvice operite pa im odrežite krajeve i narežite ih na štapiće (kao krumpir za pomfrit)jaje posebno istucite u jednoj posudi, a u drugoj izmješajte krušne mrvice, parmezan, origano i sol.Tikvice prvo uvaljajte u brašno, […]

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]