ZABORAVITE NA IZGUŽVANU ODJEĆU! DOVOLJNO JE SAMO DA UBACITE OVO U MAŠINU!

Peglanje odjeće predstavlja jedan od poslova koji svi nerado odrađuju, najviše zbog samog vremena koje nam oduzima, a i moramo uložiti dosta truda u ravnjanju nabora na raznom vešu.
Posebno ne volimo peglanje, kada se radi o ogromnim stolnjacima, zavjesama i odjeći koja, koliko god se mi trudili i uložili truda, ona izgleda kao da je nismo ni peglali.

 

Međutim, peglanje je nezaobilazno kada govorimo o haljinama, suknjama, košuljama i hlačama. Svi želimo da izgledamo lijepo i uredno, te da ostavimo dobar dojam.
Zbog ovih problema, mi vam donosimo rješenje koje će vas oduševiti!

Ovaj trik važi za one koji imaju mašinu za sušenje veša, a oni koji nemaju, ukoliko ste u mogućnosti, nabavite je što prije, nećete se pokajati.

Kada stavite veš u mašinu, dodajte i tri kockice leda. uključite na najvišu temperatutu da radi 15 min. Nakon završetka mašine, izvadite i protresite veš. To je sav trik! Odjeća ne bi trebala biti izgužvana, a i vi niste potrošili trud i vrijeme oko peglanja.

Releated

KUHANJE I SPREMANJE PARADAJZA ZA ZIMU!!

Sastojciprijeko potrebnopo želji kg (80 kg ovaj put) paradajzaNIŠTA VIŠE vrlo poželjno1 što veći lonac (moj ima 49 l )velika kuhača1 dobar izvor jake vatre-plinski brener ili slboce/staklenke.. Pripremaparadajze operite..pa ga režite na komade pritom odstranjujući korijen/peteljku.. pomoć u ovom dijelu je dobrodošla..s nekom od “u našim krajevima zbilja jadnom i nikakvom ponudom” pasirki spasirajte […]