ZABORAVITE NA PEDIKURU I UŠTEDITE NOVAC: DVA SASTOJKA IZ KUHINJE POMIJEŠAJTE I IMATI ĆETE PREDIVNA STOPALA!

VELIKI BROJ LJUDI SE BRINE O SVOM IZGLEDU, ALI SVAKO ZABORAVLJA NA SVOJE NOGE, ODNOSNO SVOJA STOPALA. STOPALA ČESTO ISPUCAJU, BUDU SUHA, A MOGU DA STVARAJU NELAGODU, POGOTOVO KADA OBUJETE OBUĆU I TO BUDE PROPRAĆENO JAKIM BOLOVIMA.

Noge su kao i svaki drugi dio tijela od velike važnosti za naše zdravlje, zahtjeva posebnu njegu da se vodi. Neke osobe koje imaju problema sa svojim stopalima rješenje potraže u raznim salonima za ljepotu, ali nema potrebe. Uštedite vaš novac.

Pete i stopala možete da uredite i kod kuće. Ne morate se naručivati, ne morate trošiti novac. Možete u bilo koje doba da sami sebi uradite tretman. Dovoljno je da pomiješate dva sastojka iz kuhinje i to je to.

Sve što vam je potrebno, to su: mlijeko i soda bikarbona.
U jedan malo veći lavor, nasuti ćete četiri šolje mlijeka i tu potopiti noge. Desetak minuta tako držite, a potom dodajte malo sode bikarbone i sa ribaćom četkom dobro izribajte noge. Na kraju ćete isprati toplom vodom i dobro posušiti, a potom namazati hidratantnom kremom.
Radite svaki dan ovaj tretman i vidjeti ćete sami rezultate!

Releated

Brze Krofne Iz Rerne: Narastu Ogromne, Bez Prženja U Dubokom Ulju!

Sastojci -70gr putera-125 gr mleka-125gr vode-2 komada jaja-1 kesica vanilin šećer-500gr glatkog brašna-malo soli-55gr otopljenog putera za premazivanje krofniPriprema Kvasac pomešati sa brašnom, vanilinim šećerom. dodati jaja, vodu, mleko i rastopljen puter, pa umesiti fino mekano testo. Testo ostaviti da se uduplaKada je testo fino poraslo pristupiti razvijanju, testo razviti ne baš tanko malo deblje […]

RUČAK ZA 5 MINUTA: Ovo Je Recept Koji Je Zaludio Svijet

Ako nemate ideju šta da napravite za svoje bližnje, možda vas baš ovaj recept inspiriše.Krompir dobro operite pa pod korom skuhajte. Očistite ga i dodajte maslac, jaja, so i malo bibera pa dobro umutite sve kao da pravite pire. Da se smjesa zgusne, dodajte brašno pa umjesite čvrsto tijesto.Dodajte još brašna, ako se tijesto lepi […]