JEDNA PRIMJENA I ZAUVIJEK ĆETE IH SE RIJEŠITI: DLAČICE SA LICA MOŽETE UKLONITI SA SAMO JEDNIM PARADAJZOM!

Ko god ima problema sa pojavom neželjenih dlačica po licu, pokušavaju da pronađu što jednostavnije rješenje sa kojim će da ih uklone. Ukoliko ste uzimali hemijske proizvode i pokušavali na taj način da ih uklonite, morate priznati da ste ih samo bezveze koristili, jer od njih nije bilo nikakvog učinka. Mnogo bolje rješenje je upotreba prirodnih metoda.

U ovom tekstu ćemo vam otkriti koji je to najjednostavniji način sa kojim ćete se sigurno riješiti dlačica i to bez ikakvih problema.
Možete da je primjenjujete svugdje po tijelu, ali svakako da najbolji učinak ima na dlačice po licu.
Niste ni svjesni da samo sa jednim paradajzom možete da riješite problem koji ste godinama imali.
Dobro zapamtite recept i počnite sa njegovom pripremom.

Potrebni sastojci:
paradajz

kašikica goveđeg želatina
kašika mlijeka

Priprema:
Ovo je veoma lako i jednostavno pripremiti. Uzmite paradajz, operite ga i očisite, a onda isjecite što sitnije, kako bi iz njega izašao sav sok.
To stavite u posudicu, a onda dodajte i ostala dva sastojka, pa promiješajte.
Smjesu koju ste dobili, nanesite na dio lica gdje želite ukoniti neželjenje dlačice i ostavite da odstoji 10-tak minuta.
Nakon toa lice operite, i obrišite. Odmah ćete moći da primjetite kako su dlačice

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]