KAKO JEDNOSTAVNO OČISTITI PRLJAVŠTINU SA SVIJETLE OBUĆE: Nakon čišćenja obuća izgleda kao nova!

uu

 

Da li posedujete svetle cipele ili patike koje na sebe privlače prljavštinu i prašinu kao magnet? Takvu obuću je ponekad veoma teško očistiti. Predlažem vam da primenite veoma jednostavnu metodu, koja će vam pomoći lako očistiti obuću od nečistoća. Ova metoda je posebno delotvorna kod čišćenja patika i kožne obuće svetle boje. Probajte!

Za to će vam biti potrebno: voda, stara četkica, pasta za zube i sunđer. Ono što treba uraditi jeste da nakvasite vlažnim sunđerom mesto koje želite očistiti, istisnite na njega malo paste za zube i dobro istrljajte. Nakon toga prebrišite obuću ponovo vlažnim sunđerom. Obuća će zasijati čistoćom.

Izvor: uspesnazena.com

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]