Uradite detoksikaciju preko STOPALA: Uklonit će sve opasne TOKSINE iz tijela

Ovi jastučići su prvi put korišteni u Japanu. Stavljaju se na pete, prije spavanja, a ujutro kada ih skinete, vidjet ćete da su svi opasni toksini izvučeni iz vašeg tijela, biće tamne boje.

Ovi jastučići se također nose na nogama kako bi pridonijeli boljoj cirkulaciji na ostatak tijela.

Budući da se većina ljudi danas ne kreće dovoljno, gotovo svaka druga osoba ima slabu cirkulaciju u nogama, zglobovima i stopalima, piše “Megagiga“…

Pozitivni učinci jastučića:

Osjećat ćete se manje umorno
Nećete imati bolove u zglobovima
Imat ćete manje glavobolje
Ove jastučiće možete napraviti i sami, kod kuće na slijedeći način…

Sastojci potrebni za pripremu jastučića:

luk i češnjak
voda
ljepljiva gaza
čarape
Fino nasjeckajte luk i češnjak, dodajte u kipuću vodu i pustite da vrije desetak minuta. Nakon toga, neka se smjesa ohladi (oko dvadeset minuta). Kad je smjesa dovoljno ohlađena, staviti luk na gazu, ali nemojte previše mokriti gazu. Nanesite podlogu u sredini stopala, staviti čarape i leći na spavanje.

Predstojeći rezultat će vas iznenaditi ujutro. Uklonit ćete toksine iz vašeg tijela i time poboljšati vaše cjelokupno zdravlje.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]